Abdulhamit Han Ortaokulu

Telefon : 0388 2213027
WEB https://nigdeabdulhamithanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kumluca Mahallesi, Bereketli Sokak, No12/1 Merkez 51100 NİĞDE
VİZYON : Abdulhamit Han´dan mezun olmak ileride söz sahibi olmak demektir. Bütün Niğde Halkı Abdulhamit Han Ortakulu´nda bütün öğrencilere geleceklerine güvenle bakmayı bilen bireyler olarak yetişmeleri için her türlü fırsatın verildiğini bilmeli. İstiyoruz ki : Okulumuz herkesin mutlu, huzurlu ve koşarak geldiği bir okul olsun !
MİSYON : Geleceğinizi belirlemek için Abdulhamit Han Ortaokulu personeli olarak etkisizliklere bu gün de bakmamız gerekir. Mesleğimizde severek inanarak çalışmalıyız. Geleceğinizi belirlemek için Abdulhamit Han Ortaokulu personeli olarak öğretmen, öğrenci ve aile işbirliği sağlayarak çalışırız. Çağdaşlaşmaya ayak uyduran, kendine güvenen, 21.yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilen, tartışmayı bilen, ülke menfaatlerini, kendi menfaatlerinden üstün tutan bireyler yetiştirmeliyiz. Sağlıklı bireyler için ailelerle işbirliği kuracağız. Öğrencilerin yeteneklerini keşfettiği, o doğrultuda yönlenerek geleceğini hazırlamaları için çalışmalıyız.
BAŞARILAR :

Saatler : 8.30 - 14.50
Isınma : Doğalgazlı Kalorifer
Servis :
Ulaşım : servis ve şehir içi otobüs ile
Yerleşim Yeri : Kumluca Mah.Bereketli Sok.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezi içerisinde
Kontenjan Bilgileri : 1152